Sain vihdoin ja viimein aikaiseksi tämän blogi-homman kun noiden kotisivujen tekeminen vie niin paljon aikaa etten pääse sinne luultavasti vielä pitkään aikaan kuulumisiamme kirjoittelemaan. :)
 
Kajaani KV 2008
Pyörähdimme jälleen kerran jo perinteeksi muodostuneessa Kajaanin tamminäyttelyssä, joka oli samalla Kasperin ensimmäinen virallinen näyttely.
Kasper esiintyi kehässä oikein edukseen ja antoi hienosti näyttää hampaat vaikka sitä aluksi jännitin. Tuomari tuntui tykkäävän Kasperista ja saimme ykkösen sekä kp:n! Sen jälkeen vuorossa oli parhaan pennun valinta, jossa vastassamme oli Kasperin sisko Original Gigglin Glenda ''Pihka''. Pihka sai hienosti rop-pennun tittelin ja Kasperista tuli vsp-pentu! Ei paha ollenkaan ensimmäiseksi näyttelyksi... ;) Onnea!
Settereiden jälkeen oli vuorossa junior handler. Kilpailin uuden tuttavuuden Villen (Applegrove Willow Warbler) kanssa. Villeä oli todella mukava esittää ja suorituksemme meni mielestäni hyvin, mutta tällä kertaa jatkopaikat menivät muille. Kiitos Annalle Villen luottamisesta käsiini!
 
Belgien kehä meni täydellisesti junnujen kehän kanssa päällekkäin, mutta kerkesin silti juoksujalkaa esittämään Donin ensimmäisessä yksittäisarvostelussa. Doni sai eh:n ja sijoittui nuorten luokassa kolmanneksi. Piu sai käyttöluokasta erittäin hyvän ja sijoittui luokassaan ensimmäiseksi. Tällä kertaa ei siis meidän belgiporukalta sen kummempia tuloksia.
1568445.jpg
 
Sen sijaan Piun ja Donin sisko Poppanen sai hienosti ensimmäisen sertinsä ja cacibinsa!! Paulan länsigootanmaanpystykorva Hippa oli aikaisemmin päivällä ollut rotunsa paras ja saanut ensimmäisen cacibinsa! Paljon onnea Paula, Hippa ja Poppis! :-))
Kiitos seurasta Katri, Anna, Jenna, Mummu ja Karo jne!
 
1568449.jpg