4.5

Suuntasimme aamulla Kasperin ja pikkusiskoni Alinan kanssa OKK:n järjestämään match show:n Haukkukeitaalle. Osallistuin Kasperin kanssa junior handleriin jonka tuomaroi Riikka Lavonen. Vaihtokoiraksi sain kääpiöpinserin, joka oli minulle täysin uusi rotu esitettävänä. Omasta mielestäni kisa kokonaisuudessaa meni nappiin ja meidät osoitettiinkin voittajiksi. :-) Kiitos paljon seurasta Heidi, Anni ja Alina!
 
1573502.jpg
1.Anna Uusitalo 2.Heidi Salo 3.Anni Pohjola 4. Anni Pihkakoski
 
1577048.jpg                                                         Kuvien ©Anni Pohjola

1.5

Lähdimme Katrin ja koirien kanssa viettämään vappupäivää Oulun linnanmaalla järjestettävään mätsäriin. Ensin oli vuorossa junior handler, johon osallistuin Kasperin kanssa. Kilpailu sujui osaltani hyvin ja vaihtokoiraksi sain Kasperin puoliveljen (RUS CH, RKFW-07 Original Charmin Camelot) ''Alfonsin''. Loppujen lopuksi meidät osoitettiin voittajiksi ja Krisse ja Katri tulivat toiselle sijalle! Onnea myös muille sijoittuneille, erityisesti Heidille ja Annille. :-)

Junnujen jälkeen oli vuorossa isot aikuiset, johon olin Kapsen ilmottanu. Kasper esiintyi oikein komeasti, mutta saimme tällä kertaa sinisen nauhan. Sinisten saaneiden kehässä Kasper pisti todella kaikkensa peliin ja esiintyi todella mallikkaasti. Voitimme sinisen nauhan saaneiden kehän ja bis-kehässä Kasper tuli neljänneksi. :) Kiitos mukavasta ja aurinkoisesta päivästä!

1573496.jpg                              Oikealla minä ja vaihtokoira Alfons, vasemmalla Anni Pohjola ja Kasper

20.4

Aamulla lähdimme Katrin, Krissen ja Kasperin kanssa mätsäriin Limingantulliin. Kasper kilpaili isoissa pennuissa ja kehässä meillä oli parina australianpaimenkoira. Kasper esiintyi oikein edukseen, mutta tällä kertaa saimme sinisen nauhan. Sinisten saaneiden kehässä Kasper ylsi kuitenki neljännelle sijalle. Katrin koira Krisse sai sinisen nauhan, mutta ei enää sijoittunut sinisissä aikuisissa.

Oli kuitenki kaikenkaikkiaan mukava päivä ja kiitos äitille kyyteistä! =)